Нашите партньори

 

Ние от slimfit се отнасяме отговорно към здравето на всеки клиент, затова наши консултанти са едни от най-добрите експерти по хелтливинг в България.

Представяме Ви нашите партньори:

 

Мартин Гаджев,

професионален инструктор и консултант по спорт

 

 

 

Мартин е нашият специалист в областта на спорта, който изготвя Вашия персонализиран тренировъчен режим. Той е трикратен републикански шампион по кикбокс, който след като прекратява кариерата си на национален състезател започва да се изявява като инструктор по аеробика.

Гаджев има дългогодишен опит също и като инструктор по Тае Бо, Spiderap, а към днешна дата е международен презентър по KombatXtreme „LRF – фитнес Австралия”. Взима участие и в редица аерофести и спортни мероприятия по света.

Мартин е завършил Националната Спортна Академия, със специалност „Учител по физическо възпитание“. Той е основател и директор на „BFS Academy”, първата българска академия по фитнес и спорт. Организатор е също на най-големия международен фитнес фестивал в България и на Балканите „Ние Обичаме Аеробиката 2”. В момента е консултант по спорт във „Fine Line” – българска компания, която популяризира здравословния начин на живот.

 

 

 

Д-р Райна Стоянова,

диетолог и експерт по здравословно хранене 

 

 

Д-р Райна Стоянова е нашият специалист в областта на здравословното хранене и диететиката, който изготвя Вашия персонализиран хранителен режим. Тя завършва медицина през 2011 година в София, но професионалният й опит започва още като студент, когато има възможността да работи с именити лица в сферата на храненето като професор Готие, Карел и Дюкан.

След като завършва висшето си образование, д-р Стоянова специализира „Гастроентерология” в софийската болница „Лозенец”.

Към днешна дата тя е асистент към Катедрата по клинична фармакология и терапия и е специализант по ендокринология и болести на обмяната в клиниката по метаболитно-ендокринни заболявания и диететика на болница „Царица Йоанна-ИСУЛ“. Освен това д-р Райна Стоянова работи и в столичната диагностично-консултативна клиника по спортна медицина и рехабилитация SportMed.

Диетологът консултира хора с различни здравословни проблеми: наднормено тегло, диабет, стомашно-чревни заболявания, хранителни разстройства и т.н., както и хора, които искат да подобрят хранителните си навици.

В момента д-р Стоянова изготвя хранителни режими за известни кетърингови компании и се изявява като автор в популярни родни медии със здравна насоченост. Тя участва също и в различни семинари и проекти в цялата страна, свързани със здравословното и балансирано хранене, като GoBio Трансформация, Живей Активно и други.

 

 

Снимки: Личен архив