Концепция за успех

Нашите основни предимства, както и нашата концепция за успех, се базират на следните фактори:

 

  • Комплексност;
  • Индивидуалност;
  • Грижа за здравето;
  • Директни продажби.

 

Индивидуалност

Всеки човешки организъм е различен и уникален сам по себе си. Това означава, че даден хранителен режим или тренировъчна програма могат да бъдат ефективни при един човек, но при друг да не доведат до успех. Поради този факт, при нас всяка нова поръчка означава нова, персонализирана програма slimfit, която е създадена по „шев и кройка” на клиента. Тя е строго индивидуална и се изготвя спрямо специфичните особености на съответния потребител, което гарантира максимална ефективност при постигането на желаните от него резултати в борбата с наднорменото тегло.

 

Комплексност

Ние вярваме, че за постигането успех в борбата с наднорменото тегло са нужни три компонента. Това са: правилен хранителен режим, подходяща тренировъчна програма и висококачествена хранителна добавка, която да подпомогне процесите в организма, водещи до здравословно редуциране на теглото. Програмата slimfit представлява персонализиран комплекс от тези три взаимно свързани компонента със синергично действие, което гарантира постигането на желаните резултати.

 

Грижа за здравето

Най-голямото достойнство на нашата програма е грижата за здравето. Здравословният принцип е заложен в отделните компоненти на програмата slimfit както следва:

  • Комплексната хранителна добавка slimfit представлява богата комбинация от натурални съставки с най-високо качество и доказана клинична ефективност в борбата с наднорменото тегло. Хранителната добавка притежава сертификт за произход и качество, и e произведена в съответсвие със съвременните европейски стандарти за производство на хранителни добавки. Не съдържа оцветители, ароматизатори и консерванти, което допълнително допринася за високата биологична стойност на продукта;
  • Трите основни фактора, към които се придържаме при индивидуалното разработване на хранителната програма са: годишният сезон, лесният достъп и правилната термична обработка на хранителните продукти, което отново гарантира висока биологична стойност в процеса на усвояването им от човешкия организъм.
  • Тренировъчната програма се персонализира взависимост от нуждите, възможностите и предпочитанията на всеки клиент. Това, от своя страна, в комбинация с познанията и опита на нашия професионален инструктор и консултант по спорт, гарантира правилно и балансирано натоварване по време на тренировките, тонизира тялото и минимизира риска от контузии.

 

Директни продажби

Основният принцип в концепцията на директните продажби е разпространението на продукти от независими търговски сътрудници, което им осигурява атрактивен основен или допълнителен доход, както и възможността да изградят свои собствени търговски структури от разпространители, което гарантира финансовата им независимост. Това добавя стойност и за нашите клиенти, като им осигурява независимост от работното време на магазините, удобно пазаруване от вкъщи и персонална консултация и обслужване. Ние в slimfit сме възприели директните продажби като наш основен търговски подход, заедно с онлайн търговията.

 

Вижте повече за нашите партньори.